Vzdelávanie je určené pre pracovníkov v potravinárskom priemysle a osoby zúčastňujúce sa na výrobe potravín a pokrmov, manipulácii s nimi a ich uvádzaní do obehu. Vzdelávanie je modulové . Modul : Analýza rizík a stanovenie opatrení pri spracovaní potravín - je určený na získanie základných informácií o SVP a HACCP. Modul : Vývojové zmeny v potravinárskom priemysle a legislatíve - je určený na získanie hlbších vedomostí o legislatíve v potravinárstve, SVP a HACCP. Akreditovaný vzdelávací program, ktorý môže slúžiť ako doklad o ďalšom vzdelávaní pracovníkov v oblasti potravinárstva.
Ponúkajte ich na Trhovisku v sekcii odporúčaných ponúk a predbehnite konkurenciu!
Vložiť ponuku123dopyt.sk je najväčší dopytový systém v Slovenskej republike, ktorý využíva 80 728 dodávateľov zo všetkých kategórii podnikania. Mesačne spracujeme cez 3 tis. dopytov vo finančnom objeme viac ako 75 mil. €.
Táto stránka v rámci poskytovania služieb využíva cookies. Nastavenie používania a dostupnosti cookies môžete upraviť v nastaveniach prehliadača.
Chránime vaše osobné údaje v súlade s nariadením Európskej únie o GDPR. Detaily tu.
© 2006—2024 B2M.CZ s.r.o. rada poskytuje pomoc potrebným ♥️. Všetky práva vyhradené.